[ad_1]

✅Përfunduar brënda afateve ⌛️
?Investo i sigurtë me Al-Steel
➡️Ndërtesë industriale me Panel sandwich cilësi dhe standard EU?? Cilësia dhe Korrektësia janë çelësi i suksesit tone ????!

Zgjidhni?? ➡️Profesionistët ?✏️… Zgjidhni ? ☑️ #AlSteelConstruction ????
Per oferta Kontakto në :
Tel 069 74 2 1111⠀
Whtatsap 069 20 6 3333
e-mail: info@alsteel.al
www.alsteel.al
.
.

#projektim #strukturametalike #art #arkitekt #studioprojektimi #inxhinier #tirane #residenca #kompleksesportive #tiranapost #tirana100 #konstruksion #ndertim

No photo description available.May be an image of outdoorsMay be an image of outdoorsMay be an image of outdoors and text that says "AL-STEEL 1111 STEEL METALIKE KONSTRUKSIONE 20 3333 +355 69 742 Cel: +355 692"
[ad_2]

Source