Si Punojmë ne?

Për secilin projekt, ne mbledhim ekipin e duhur të specialistëve për të percaktuar kërkesat specifike te klientit ne menyre qe te hartohet nje plan pune dhe nje projekt konstruktiv me te gjitha detajet e nevojshme.

Menaxheri i Ndërtimit

Dizenjojmë dhe Ndërtojmë

Siguria është çelësi ynë!

Projektet Tona

Përse AL-Steel Construction?

AL-Steel Construction synon nje cilësi maksimale në realizimin e projekteve në përputhje me standardet bashkëkohore dhe kushtet teknike. Kompania paraqet një markë të konsoliduar që garanton një vend të sigurtë dhe punë cilësore.

Përvoja dhe ekspertiza

AL-Steel Construction shpk operon ne tregun shqiptar prej disa vitesh. Përvoja e kesaj kompanie përfshin shërbime nga më të ndryshmet.

Në kohën e duhur

AL-Steel Construction synon nje cilësi maksimale në realizimin e projekteve në përputhje me standardet bashkëkohore dhe kushtet teknike

Master në strukturat metalike

Kompania paraqet një markë të konsoliduar që garanton një vend të sigurtë dhe punë cilësore.

Klientë të kënaqur

Kompania paraqet një markë të konsoliduar që garanton një vend të sigurtë dhe punë cilësore. Kjo arrihet përmes sistemeve të menaxhimit të cilësisë sipas Certifikimeve Ndërkombëtare të Cilësisë dhe Menaxhimit.

Menaxhues të projekteve

Ekipi ynë i inxhinierëve harton, analizon, planifikon, inspekton dhe hulumton komponentët dhe sistemet strukturore të të gjitha llojeve.

Çmimi i duhur

Për secilin projekt, ne mbledhim ekipin e duhur të specialistëve për të percaktuar kërkesat specifike te klientit ne menyre qe te hartohet nje plan pune dhe nje projekt konstruktiv me te gjitha detajet e nevojshme

Sherbimet që ofrojmë

Përvoja e kesaj kompanie përfshin kapanone industriale, ambiente magazinimi per perdorime te ndryshme, shkolla, ambiente parkimi, renovime të ndërtesave.

 • Projektim dhe montim te strukturave metalike
 • Ambjente logjistike, parqe industriale
 •  Mbulim dhe veshje me panel sandwich dhe llamarine
 • Tenda, Ambjente palestrash,shkolla..
 • Shkalle te brendshme dhe te jashtme metalike
 • Arredime interieri dhe eksterieri
 • Qepena

AL-Steel Construction

AL-Steel Construction synon nje cilësi maksimale në realizimin e projekteve në përputhje me standardet bashkëkohore dhe kushtet teknike. Kompania paraqet një markë të konsoliduar që garanton një vend të sigurtë dhe punë cilësore. Kjo arrihet përmes sistemeve të menaxhimit të cilësisë sipas Certifikimeve Ndërkombëtare të Cilësisë dhe Menaxhimit. AL-Steel Construction shpk ka zgjeruar veprimtarinë e saj në të gjithë vendin, Tropoje, Kukës, Lezhë, Rubik, Elbasan, Berat, Vlore, Gjirokastër, Sarande etj.

Puna në grup

 • image
 • image
 • image
 • image
1000
Projekte të mbaruara
500
Klientë të kënaqur
30
Punonjës