Rreth Nesh

AL-Steel Construction shpk operon ne tregun shqiptar prej disa vitesh. Rritja e kërkesave të tregut për shërbime inxhinierike dhe ndërtim, rezultoi me një ndikim të menjëhershëm në këtë kompani duke përfunduar projekte shumë të rëndësishme ne kohe mjaft te shkurter. Ekipi ynë i inxhinierëve harton, analizon, planifikon, inspekton dhe hulumton komponentët dhe sistemet strukturore të të gjitha llojeve. Përvoja e kesaj kompanie përfshin kapanone industriale, ambiente magazinimi per perdorime te ndryshme, shkolla, ambiente parkimi, renovime të ndërtesave, etj. Për secilin projekt, ne mbledhim ekipin e duhur të specialistëve për të percaktuar kërkesat specifike te klientit ne menyre qe te hartohet nje plan pune dhe nje projekt konstruktiv me te gjitha detajet e nevojshme.

1000
Projekte të mbaruara
500
Klientë të kënaqur
30
Punonjës

Çertifikimet

AL-Steel Construction synon nje cilësi maksimale në realizimin e projekteve

GET A QUOTE