Çfarë ofrojmë?

Përvoja e kesaj kompanie përfshin kapanone industriale, ambiente magazinimi per perdorime te ndryshme, shkolla, ambiente parkimi, renovime të ndërtesave

Projektim dhe montim te strukturave metalike

Ambjente logjistike, parqe industriale

Mbulim dhe veshje me panel sandwich dhe llamarine

Ambjete palestrash, shkolla

Tenda & Qepena

Mbikalime kembesoresh

Shkalle te brendshme dhe te jashtme metalike

Arredime interieri dhe eksterieri

Ne do t'ju ndihmojmë që ta bëni projektin tuaj të duket mbresëlënës dhe profesional

Çfarë ne ofrojmë?

Arredime interieri dhe eksterieri

Projektim dhe prodhim me standarde EU.
Zgjidhni ✅ profesionistet,
Zgjidhni ➡️Al Steel Construction shpk 😀
#AlSteelConstruction 🔛🔝🔝🔝 ⠀

🏗 #Ndërtesa #industriale të ndryshme ⠀
✅ #Kapanone me funksione të shumëllojshme 💫💫⠀
➡ #Tenda⠀
💪 #Palestra⠀
☑ #Kangjella etj.⠀

Ambjete palestrash, logjistike,parqe industriale

Projektim dhe prodhim me standarde EU.
Zgjidhni ✅ profesionistet,
Zgjidhni ➡️Al Steel Construction shpk 😀
#AlSteelConstruction 🔛🔝🔝🔝 ⠀
🏗 #Ndërtesa #industriale të ndryshme ⠀
✅ #Kapanone me funksione të shumëllojshme 💫💫⠀
➡ #Tenda⠀
💪 #Palestra⠀
☑ #Kangjella etj.⠀

Mbulim dhe veshje me panel sandwich dhe llamarine

Projektim dhe prodhim me standarde EU.
Zgjidhni ✅ profesionistet,
Zgjidhni ➡️Al Steel Construction shpk 😀
#AlSteelConstruction 🔛🔝🔝🔝 ⠀

🏗 #Ndërtesa #industriale të ndryshme ⠀
✅ #Kapanone me funksione të shumëllojshme 💫💫⠀
➡ #Tenda⠀
💪 #Palestra⠀
☑ #Kangjella etj.⠀

Shkalle te brendshme dhe te jashtme metalike

Projektim dhe prodhim me standarde EU.
Zgjidhni ✅ profesionistet,
Zgjidhni ➡️Al Steel Construction shpk 😀
#AlSteelConstruction 🔛🔝🔝🔝 ⠀

🏗 #Ndërtesa #industriale të ndryshme ⠀
✅ #Kapanone me funksione të shumëllojshme 💫💫⠀
➡ #Tenda⠀
💪 #Palestra⠀
☑ #Kangjella etj.⠀

Tenda & Qepena

Projektim dhe prodhim me standarde EU.
Zgjidhni ✅ profesionistet,
Zgjidhni ➡️Al Steel Construction shpk 😀
#AlSteelConstruction 🔛🔝🔝🔝 ⠀

🏗 #Ndërtesa #industriale të ndryshme ⠀
✅ #Kapanone me funksione të shumëllojshme 💫💫⠀
➡ #Tenda⠀
💪 #Palestra⠀
☑ #Kangjella etj.⠀

Projektim dhe montim te strukturave metalike

Projektim dhe prodhim me standarde EU.
Zgjidhni ✅ profesionistet,
Zgjidhni ➡️Al Steel Construction shpk 😀
#AlSteelConstruction 🔛🔝🔝🔝 ⠀

🏗 #Ndërtesa #industriale të ndryshme ⠀
✅ #Kapanone me funksione të shumëllojshme 💫💫⠀
➡ #Tenda⠀
💪 #Palestra⠀
☑ #Kangjella etj.⠀